fbpx

“Zo wil ik niet sterven”. Hoor je dat ook wel eens? Veel mensen willen wel, maar kunnen niet praten over het levenseinde. Met deze checklist kun je jezelf, je dierbare of je client beter voorbereiden en tegelijkertijd het gesprek op gang brengen. Effect: minder lijden, betere symptoombestrijding en meer comfort.

Checklist symptomen stervensfase

Misschien ken je me van........

mijn facebookberichten over palliatieve zorg
mijn trainingen over palliatieve zorg
Mijn gratis quizjes over palliatieve zorg op het internet
Facebook volgers
Trainingen palliatieve zorg
Quizjes palliatieve zorg
Het Luisterverbond waar ik deel van uitmaak. 
Luisterverbond netwerk
Van mijn facebookgroep harmonie en regie rondom het levenseinde, met meer dan 1500 leden. 
Facebookgroep sterven
warme palliatieve zorg