Innerlijke Groei

Online Cursussen en Trainingen

Leer gewoon vanuit huis in de tijd die jouw uitkomt.
Leren op locatie is steeds minder mogelijk. Online leren wordt de standaard. 

5/5
€99,95
De online training die je over schroom heen helpt en zorgt voor werkelijke verbinding met de palliatieve client en zijn dierbaren. 


5/5
€39,95

Deze training laat zien hoe het met je kennis over de palliatieve fases is gesteld. Het is niet alleen een check voor jezelf, maar je doet ook daadwerkelijk kennis op over vier gebieden die met palliatieve zorg te maken hebben

5/5
€2.448,-
Geef betekenis op een specifieke en persoonlijke manier door palliatieve zorg te verlenen met een warm hart. Met als resultaat meer comfort, minder lijden en meer regie bij de cliënt en meer zelfvertrouwen
5/5
€39,95

Hoe zet jij je passie voor palliatieve en terminale zorg, cliënten en dierbaren direct om in het bieden van warme zorg, minder lijden en meer comfort, meer verbinding en betere communicatie? Hoe word jij een betere palliatieve zorgverlener? 

5/5
€97,50

Hoe zet jij je passie voor palliatieve en terminale zorg, cliënten en dierbaren direct om in het bieden van warme zorg, minder lijden en meer comfort, meer verbinding en betere communicatie? Hoe word jij een palliatieve zorgexpert?

5/5
Gratis!

Met deze checklist kun je jezelf, je dierbare of je client beter voorbereiden en tegelijkertijd een gesprek op gang brengen. Zo kun je zorgen voor minder lijden, betere symptoombestrijding en meer comfort.