Scholing Palliatieve Zorg

Online Cursussen en Trainingen

Leer vanuit huis of werkplek in jouw tempo en de tijd die jouw uitkomt.

5/5
€99,95

De online training die je over schroom heen helpt om op de juiste manier te communiceren en zorgt voor werkelijke verbinding met de palliatieve client en zijn dierbaren.

Met 8 V&VN punten. 

 

5/5
€39,95

Deze training laat zien hoe het met je kennis over de palliatieve fases is gesteld. Ervaring op dit gebied is niet noodzakelijk. Vier onderdelen: 

  • Het lichamelijke aspect en de verzorging
  • Psychisch/ Sociaal
  • Symptomen
  • Stervensfase
5/5
€2.448,-

Geef betekenis op een specifieke en persoonlijke manier door palliatieve zorg te verlenen met een warm hart. Met als resultaat meer comfort, minder lijden en meer regie bij de cliënt en meer zelfvertrouwen. Hoe word jij een palliatieve zorgexpert?

5/5
€39,95

Welke elementen zijn van belang in de nieuwe richtlijn palliatieve sedatie 2022. En een overzicht van hoe, wanneer en onder welke voorwaarden palliatieve sedatie in te zetten is. 

5/5
€149,50

Hoe zet jij je passie voor palliatieve en terminale zorg, direct om in warme zorg, minder lijden en meer comfort, meer verbinding en meer harmonie voor cliënten en dierbaren? 

Met 18 V&VN punten. 

5/5
Gratis!

Met deze checklist kun in één oogopslag zien welke symptomen in de stervensfase aandacht nodig hebben. Per dag kun je zien of er actie op nodig is of niet. Zo zorg je voor minder lijden, meer comfort en meer harmonie.