Online Training

Leer Om Samen Te Werken En Te Verbinden In De Palliatieve Zorg Met Patiënt En Mantelzorgers

Met 8 accreditatiepunten V&VN

Tijds- en geldbesparing

Leren waar en wanneer je wilt, zónder reistijd: minder aanslag op je vrije tijd. Geen inschrijfgeld.

Direct of later beginnen

Niet wachten op een startdatum, maar direct aan de slag! Of…start wanneer jij dat wilt.

Wil je de les herhalen?

Herhalen is altijd mogelijk! Zo wordt je slagingskans groot. Minimaal 1 jaar toegang tot alle lessen.

Over de training
Over de training

Wat Zorgverleners Willen

Hoe kun je door meer verbinding te leggen beter samenwerken met de cliënt en zijn dierbaren? 

Uit onderzoek is vast komen te staan dat er meer comfort, betere zorg en minder lijden is bij het levenseinde, als er over gesproken wordt.

Zelf zal je met goede communicatie kunnen zorgen voor meer harmonie en minder lijden. Dat is zorg dragen voor een waardig levenseinde.

Dat is zorg dragen voor een waardig levenseinde en biedt ondersteuning in de palliatieve fase. 

Wat je leert...

young-creative-woman-in-a-flower-shop-a-startup-o-54JBYFC.jpg
Waarom
Waarom

Probleem

Vrijwilligers, verzorgenden en verpleegkundigen vinden het lastig om op de juiste manier verbinding te maken met de cliënt en hun dierbaren bij het levenseinde. Daar is deze online training palliatieve ondersteuning voor bedoeld. Samenwerken en verbinden wordt als een probleem ervaren, soms met de professionals, maar vooral met de cliënt en hun dierbaren.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor verpleegkundigen en verzorgenden vanaf niveau drie. Maar kan ook gedaan worden door belangstellenden.

Bijvoorbeeld vrijwilligers van hospices of mensen die onlangs een dierbare hebben verloren. Of misschien heb je gewoon belangstelling en wil je er meer van weten.

Mijn missie

Mijn doel is om theoretische kennis te gebruiken die je direct kunt inzetten in de praktijk. Ik heb te veel trainingen gezien waarbij het theoretisch gehalte hoog was, maar waar 80% binnen twee weken al weer was vergeten. Dat is het verschil tussen kiezen voor een opleider die niet in de praktijk werkt of een verpleegkundige zoals ikzelf met 20 jaar ervaring in de palliatieve/ terminale zorg.

Mijn motivatie

Mijn drijfveer is uiteindelijk de liefde voor de palliatieve patiënt. Dat klinkt een beetje wollig, maar is het niet. Ik kan na 20 jaar ervaring op dit gebied echt zeggen dat die drijfveer er nu nog steeds voor zorgt dat mensen meer harmonie en regie krijgen in hun laatste levensfase. Ik hoop daarom dat je iets van mijn passie mee kunt nemen naar je cliënt en/of zijn dierbaren.

De laatste levensfase
de laatste levensfase

Palliatieve zorg is prachtig

Palliatieve zorg is prachtig om te geven, maar als verbinden en samenwerken lastig is, dan wordt inspelen op wensen vrijwel onmogelijk. Je kunt veel kennis hebben over het stervensproces, palliatieve sedatie of symptoombestrijding, maar zonder dit fundament zal het toepassen van al die kennis niet de juiste resultaten hebben

Flower

100 % niet goed geld terug garantie

Mocht je niet tevreden zijn om welke reden dan ook, dan kun je je geld terug krijgen. Deze garantie is geldig zolang als je bezig bent met de cursus. Ik vraag echter wel van je dat je hem afrondt.

Met 8 accreditatiepunten V&VN

Twijfel?

flower

Als je op zoek bent naar een breed georiënteerde cursus, dan is de training “9 ijzersterke communicatievaardigheden” misschien onvoldoende. Dan kun je beter de cursus “lchr methode 7 lessen” gaan doen. 

Bij de net genoemde cursus kom je onderwerpen tegen als ethiek, begripsvorming, wetenschappelijke onderbouwing, coördinatie van zorg en bijvoorbeeld intervisie.

Je kunt wel heel veel kennis hebben over symptoombestrijding, medicatie, palliatieve sedatie, ziektebeelden en geschiedenis, maar als je niet weet te verbinden met degenen waar het om gaat, is al die kennis van weinig waarde. Ten minste als je wilt aansluiten bij wensen en behoeften van de client en zijn dierbaren. Daarom geloof ik met heel mijn hart dat warme zorg begint met nabij zijn, actief luisteren, goede communicatie en zorgverleners die dit belangrijk vinden.

Verbinden, samenwerken en communiceren, dat is precies waar deze training over gaag. 

Neem dus alsjeblieft de keuze die bij jou past. Mijn missie blijft hetzelfde, als er een paar cliënten zijn die meer harmonie en regie ervaren in de laatste levensfase ben ik blij.

Fragiele bloem
Inhoud
Inhoud

Hoe werkt het?

  • Ik vind het heel belangrijk dat studenten fouten kunnen maken in een veilige online omgeving. Dat leert het snelst. Daar is de online groep voor die gekoppeld is aan deze training. Ik zal er zelf op toezien dat de groep veilig is en blijft.
  • In deze online omgeving krijg je punten voor kliks, downloads, goed beantwoorde vragen en opdrachten. Er zijn oefeningen en opdrachten en de leerstof bestaat uit video’s. tekst, afbeeldingen en ander materiaal. Dit doe ik om het zo uitdagend en afwisselend mogelijk te maken.
  • Je kunt gebruik maken van een groep, vragen stellen, opdrachten delen en gebruik maken van ondersteuning door je leerkracht. Dit is niet verplicht, maar zo ga je veel meer de interactie aan met je medestudent. Je leert van elkaar, wordt gestimuleerd en kunt bijvoorbeeld opdrachten delen of samen uitvoeren.
  • Een online cursus volgen vergt wel enige computervaardigheden. Maar als je op internet kan rondkijken en met email weet om te gaan, zou dat voldoende moeten zijn. Je krijgt je eigen persoonlijke online omgeving met inlog, waar alle lessen staan.

Inschrijving Gratis Inspiratiesessie Palliatieve Zorg

Hoe kun je beter worden in palliatieve zorg? Geef betekenis op een specifieke en persoonlijke manier door palliatieve zorg te verlenen met een warm hart.

Door je voornaam en email in te vullen ga je akkoord met het ontvangen van een paar mails betreffende dit gratis webinar. Uitschrijven kan altijd.

100 % niet goed geld terug garantie

Mocht je niet tevreden zijn om welke reden dan ook, dan kun je je geld terug krijgen. Deze garantie is geldig zolang als je bezig bent met de cursus. Ik vraag echter wel van je dat je hem afrondt.

Met 8 accreditatiepunten V&VN