Online Training

Leer Om Samen Te Werken En Te Verbinden In De Palliatieve Zorg Met Patiënt En Mantelzorgers

Tijds- en geldbesparing

Leren waar en wanneer je wilt, zónder reistijd: minder aanslag op je vrije tijd. Geen inschrijfgeld.

Direct of later beginnen

Niet wachten op een startdatum, maar direct aan de slag!

Wil je de les herhalen?

Herhalen is altijd mogelijk! Zo wordt je slagingskans groot.

Over de training
Over de training

Wat Zorgverleners Willen

Hoe kun je door meer verbinding te leggen beter samenwerken met de cliënt en zijn dierbaren? 

Uit onderzoek is vast komen te staan dat er meer comfort, betere zorg en minder lijden is bij het levenseinde, als er over gesproken wordt.

Zelf zal je met goede communicatie kunnen zorgen voor meer harmonie en minder lijden. Dat is zorg dragen voor een waardig levenseinde.

Dat Is Ondersteuning In De Palliatieve Fase.

Wat je leert...

young-creative-woman-in-a-flower-shop-a-startup-o-54JBYFC.jpg
Waarom
Waarom

Probleem

Vrijwilligers, verzorgenden en verpleegkundigen vinden het lastig om op de juiste manier verbinding te maken met de cliënt en hun dierbaren bij het levenseinde. Daar is deze online training palliatieve ondersteuning voor bedoeld. Samenwerken en verbinden wordt als een probleem ervaren, soms met de professionals, maar vooral met de cliënt en hun dierbaren.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor verpleegkundigen en verzorgenden vanaf niveau drie. Maar kan ook gedaan worden door belangstellenden.

Bijvoorbeeld vrijwilligers van hospices of mensen die onlangs een dierbare hebben verloren. Of misschien heb je gewoon belangstelling voor het onderwerp en wil je er meer van weten.

Mijn missie

Mijn doel is om theoretische kennis te gebruiken die je direct kunt inzetten in de praktijk. Ik heb te veel trainingen gezien waarbij het theoretisch gehalte hoog was, maar waar 80% binnen twee weken al weer was vergeten. Dat is het verschil tussen kiezen voor een opleider die niet in de praktijk werkt of een verpleegkundige zoals ikzelf met 20 jaar ervaring in de palliatieve/ terminale zorg.

Mijn motivatie

Mijn drijfveer is uiteindelijk de liefde voor de palliatieve patiënt. Dat klinkt een beetje wollig, maar is het niet. Ik kan na 20 jaar ervaring op dit gebied echt zeggen dat die drijfveer er nu nog steeds voor zorgt dat mensen meer harmonie en regie krijgen in hun laatste levensfase. Ik hoop daarom dat je iets van mijn passie mee kunt nemen naar je cliënt en/of zijn dierbaren.

De laatste levensfase
ABOUT US

Palliatieve zorg is prachtig

Palliatieve zorg is prachtig om te geven, maar als verbinden en samenwerken lastig is, dan wordt inspelen op wensen ook lastig. Je kunt veel kennis hebben over het stervensproces, palliatieve sedatie of symptoombestrijding, maar zonder dit fundament zal het toepassen van al die kennis niet de juiste resultaten hebben

Flower

Inschrijving Gratis Inspiratiesessie Palliatieve Zorg

Hoe kun je beter worden in palliatieve zorg? Geef betekenis op een specifieke en persoonlijke manier door palliatieve zorg te verlenen met een warm hart.

Door je voornaam en email in te vullen ga je akkoord met het ontvangen van een paar mails betreffende dit gratis webinar. Uitschrijven kan altijd.

100 % niet goed geld terug garantie

Mocht je niet tevreden zijn om welke reden dan ook, dan kun je je geld terug krijgen. Deze garantie zal een duur hebben van 14 dagen. De enige voorwaarde is dat je de training afrond.